HTML

Balabán

Friss topikok

  • Hekker Herkules: na mi lesz már? (2008.11.18. 14:36) Az ülést megnyitom!
  • mista: olyan a hangjuk mint isaac hayes-nek és állandóan a szexről énekelnek? (2008.06.22. 22:14) Nyari szunet!
  • mista: amikor két éve készítettem azt a két geci hosszú klasszik mixet a kilencvenes évek dance klassziku... (2008.06.12. 14:18) Igen, már 10 éve...
  • VV: A megállapítás annyiban időszerű, h most jutott eszembe h leírjam :) Nem hiszem, h kellene valamih... (2008.06.04. 09:28) Egy kis ez, meg egy kis az.
  • VV: Alig várom már :) (2008.05.22. 07:10) Bor ajánló

Címkék

balabán (45) bemutató (1) bor (4) cartman (1) chardonnay (1) chile (1) dohányzás (1) ebner (1) faszából szart (1) film (2) habi (1) jam (1) káromlás (2) kérdés (1) koncert (1) mp3 (1) mr2 (1) nap nótája (17) picasso (1) quimby (1) rádió (1) rigmus (1) session (1) szellemesség (8) sztrájk (1) tesco (1) tilos (1) úszás (1) vers (1) zene (2) zeneajánló (1) Címkefelhő

Linkblog

Nem kellett volna...

2007.06.02. 18:49 VV

"Nem kellett volna köpködni a földre,
Nem kellett volna, nem kellett volna, baby."

Tankcsapda: Ki csinál rendet? (1994)



    Két formáció legújabb dolgairól szeretnék beszélni. A jóval kevésbé szarabbal kezdem.

    Dopeman Magyarország legkomolyabb overground rap-előadója, sztem ez mindenki számára nyilvánvaló. Az is az - gondolom - hogy még őt sem tudja tiszteségesen eltartani az ország, egyrészt nincs rá akkora kereslet, mint amekkorának kéne hogy legyen, és akkor még nem is említettem a "konkurenciát". A stílusa korrekt, az már más kérdés, h leginkább az amcsi fekáktól csórta, pl.: Master P-től. De hát ezzel nincs nagy baj, a kommersz hip hop mindig is a majmolásról, meg a keményítésről szólt. Mindig csinál valami hírverést maga körül, de lehet h ezt a cuccot ő sem akarta annyira reklámozni, vagy csak én maradtam le róla.

Igazából nehéz eldönteni, h ez most jó vagy szar. Az utóbbi időben összeszedte maga mellé ezt a komolykodó, verselő fazont. Egyszer-kétszer még jó volt, de lehet, nem kéne annyira erőltetni ezt a közös dolgot, mint ahogy ezt a nótát sem.
Marha szarul énekli el, olyan mintha direkt csinálná. És ami a legdurvább, olyan mintha éneklés közben olvasná a szöveget - akadozva - először. Az "s" betűkről nem is beszélek, valaki adja kölcsön neki a Montágh-könyvet.
Ennyi.
Nem akarom tovább osztani, egyrészt mert nem tisztem, másrészt mert én alapvetően birom az arcát. Döntse el mindenki, h tetszik neki ez a rimék.

    Most jöjjön a sokkalta szarabb dolog. A Chemical Brothers-ről van szó. Az utóbbi kb 5-7 évben csak szar dolgokat csináltak. Ha valami egy kicsit korrektebbül sült el, az csak a régebbi dolgaik nyúlása volt. Asszem ezzel az új muzsikával feltették az érdektelenség, unalmasság, a semmiértelmeség, a csak zenéljünk még megszokásból, pénzért kis sunyi Komár Lászlós "i" betűjére azt a bizonyos pontot.
Szóra sem érdemes.
Tényleg nem.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://balaban.blog.hu/api/trackback/id/tr1091475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.08.01. 00:46:58

mondtam már, hogy teljesen félreérted a do it againt? ha nem, akkor most mondom. ez egy jó szám. vicces és szórakoztató. annak is szánták, gondolom.

VV 2007.08.01. 14:00:14

vicces es szorakoztato....

Mint a saskabare, vagy ihos, lehet h oket is felreertettem akkor.
Most egy honapig nem leszek net kozelben, szal bocsi ha nem nagyon tok majd reagalni a dolgokra itt (sem)
Szeptemberben talalkozunk


ránöldmekdánöld

mista · http://langologitarok.blog.hu 2007.08.01. 15:07:37

nem, sas meg az ihos nem vicces. ellenben ennek a számnak van humora, és ráadásul jó humora van, úgy, hogy közben a zene is működik. nem segítek, hogy mi az, amit már szinte parodizálnak ezzel kemikálék, úgy sejtem, hogy talán magadtól is rájössz :)
süti beállítások módosítása